H A A K S M A N

Even geduld...

Parallelweg 56, 3931 MT Woudenberg 06 27092240 info@timmerbedrijfhaaksman.nl

Stappenplan

Het Haaksman stappenplan

Een nieuwbouw of verbouw is een flink project. Daarom vinden we het belangrijk om duidelijk naar elkaar te communiceren wat de verwachtingen naar elkaar toe zijn. Op deze manier zorgen we er samen voor dat we samen uiteindelijk tot een droomrsultaat komen! 

Stap 1

Bij onze eerste kennismaking verteld u ons uw ideeën en plannen.  Wij vertellen wie we zijn en wat we voor u kunnen doen en denken mee om uw woonwensen te vervullen.  Door de jaren ervaring kunnen wij eventueel bijsturen en adviezen geven in de ideeën die u heeft.  Vanuit daar ontstaat een klik en eventuele verdere samenwerking. 

Stap 2

Het is belangrijk om tijdig de juiste keuze te maken. Denk hierbij aan materiaalkeuze, bouwtechnische mogelijkheden, de inzet van onderaannemers en niet te vergeten de bouwkosten. 

Stap 3

Het is belangrijk om duidelijk te hebben wat iets gaat kosten.  Niet alleen financieel, maar ook wat betreft de tijd en energie die we nodig hebben om de bouw te realiseren.  Daarom maken we niet alleen een kostenplaatje, maar ook een duidelijke planning voor de tijd en energie die wij in elkaar gaan investeren. 
 
“Tot zover zijn wij u vrijblijvend van dienst”

Stap 4

De voorbereiding is erg belangrijk. Er zullen altijd veel zaken tegelijk plaats vinden. Daarom maken wij een duidelijke planning van begin tot eind. Tijdens de ontwerpfase, voorbereiding en uitvoering zullen er altijd eventuele wijzigingen kunnen plaatsvinden. Wij zijn flexibel om de planning hierop aan te passen en de kosten en tijd te bewaken.  Als het ontwerp en de ideeën naar wens zijn, kunnen wij voor u de vergunningprocedure starten, als deze nodig is. Zo nemen wij alle zorgen voor u uit handen en houden de regie in handen. 

Stap 5

Tijdens de bouw ben ik uw vaste aanspreekpunt en heb het contact met eventuele onderaannemers.  Vaak zullen er toch nog wijzigingen plaatsvinden doordat bijvoorbeeld uw woonwensen bijgesteld worden of door technische beperkingen.  Ook kan de financiële kant bijgesteld worden door meer- of minder werk.  Zolang dit mogelijk is zullen wij deze wijzigingen voor u aanpassen in het proces.  Uiteindelijk is het eindresultaat wat telt.

Stap 6

Als de bouw klaar volgt de oplevering. Wij lopen graag met u alle details door. Wij zijn pas tevreden als alles naar wens is. 

Stap 7

Na de oplevering komen we graag nog eens langs om met u terug te kijken op een prettige samenwerking en te bespreken of alle woonwensen naar wens zijn. 

Veelgestelde vragen

Hier lees je een aantal veelgestelde vragen. Staat die van jou er niet tussen? Neem dan even contact met ons op!

Ja, als Timmerbedrijf kunnen we veel zelf. Echter wil ik zaken als loodgieterswerk, installatiewerk en dakbedekking écht door vakmensen laten doen. Zo doet iedereen waar hij echt goed in is. Ik heb een groot netwerk van lokale vakspecialisten. Dus dat is geen probleem. 

Dat ben ik. Of we nu met 0 of 5 partners aan een project werken, ik ben altijd bereikbaar voor vragen. 

Uiteraard kunnen er onvoorziene omstandigheden plaatsvinden. Maar ik doe er altijd alles aan om reële planningen te maken én die na te komen. En als er afgeweken wordt komt zal ik er alles aan doen om tot een oplossing te komen. 

Bekijk ons werk

Galerij